Bezpieczeństwo żywności - konferencja
Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego Oddział Siedlce, przystąpił do realizacji operacji „Bezpieczeństwo żywności – dobra praktyka higieniczna i produkcyjna przy wytwarzaniu żywności w warunkach domowych”, realizowanej w ramach Planu Operacyjnego KSOW na lata 2020-2021 w zakresie Sieci na rzecz innowacji w rolnictwie i na obszarach wiejskich.
Zapraszamy Państwa na bezpłatną konferencję, która odbędzie się 28 września br. o godz. 9.30 w Chodowie, ul. Nowowiejska 1, 08-110 Siedlce.
Operacja kierowana jest do 60 mieszkańców obszarów wiejskich województwa mazowieckiego, w szczególności: rolników, zainteresowanych małym przetwórstwem lokalnym i wytwarzaniem produktów tradycyjnych i regionalnych, przedstawicieli KGW, organizacji pozarządowych oraz doradców MODR.
Zgłoszenia prosimy kierować do doradcy rolniczego MODR, dyżurującego w urzędzie gminy, właściwym ze względu na miejsce zamieszkania lub osoby bezpośrednio realizującej projekt:
Maria Sudnik
MODR Oddział Siedlce
ul. Kazimierzowska 21
tel. 25 640 09 11, 504 149 862
email: